HSP Workshop BinnensteBuiten

Regelmatig organiseer ik de Workshop 'BinnensteBuiten'. Speciaal voor mensen die hoogsensitief zijn.

Herken jij het volgende?

Neem je steeds beslissingen vanuit je hoofd en niet vanuit je hart? En merk je dat die beslissingen naderhand niet goed meer voelen? Heb jij er ook last van dat je tegen je gevoel in dingen doet om mensen te plezieren?

Ervaar jij je hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit als een last? Zou je deze willen ombuigen naar een kracht?


Dan is deze workshop iets voor jou!

De zeven HSP workshops

In 7 doe-workshops verspreid over 5 maanden gaan we je leren te voelen en je sterk genoeg te maken in verschillende omstandigheden.

De zeven workshops zijn:

  • Je zeker en veilig voelen
  • Passie en grenzen stellen
  • Je innerlijke kracht
  • In verbinding zijn
  • Communiceren, laat je horen en je plaats innemen
  • Hoe zie jij jezelf en wie ben ik werkelijk
  • Gehechtheid en loslaten

Meer info over de individuele workshops »

Wanneer zijn de workshops?

De eerstvolgende groep start in augustus 2017 en loopt tot en met december 2017. Alle workshops vinden plaats op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Je kan ervoor kiezen om één of meerdere workshops uit de reeks te volgen, maar het krachtigste is natuurlijk om de hele reeks te doen.

Wat kost het?

De kosten per workshop bedragen € 85 inclusief lesmateriaal, lichte lunch en versnaperingen.

Als je inschrijft voor de hele reeks betaal je € 525 (€ 75 per workshop).

Hoe kan ik meedoen?

Vind je het leuk om hieraan mee te doen? Vul dan hieronder je gegevens in.


* De inschrijving wordt pas definitief als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.Wat zeggen de deelnemers aan onze workshop?

Sanne: “Ik vond tijdens de workshop bij de deelnemers een stukje herkenning. Ik vind het prettig om met anderen mijn ervaringen te delen: waar lopen zij tegen aan of hoe pakken zij dingen aan?”
Mark: “Ik vind het nu prettiger om vrijuit met anderen te praten over mijn ervaringen. Dit is een bevestiging dat ik dankzij deze workshop inderdaad al een heel eind vooruit ben gekomen en dat de acceptatie van mijn HSP daarvan de grootste drijfveer is. Ik krijg een humeuromslag beter onder controle door bijvoorbeeld een ontspanningsoefening te doen. Ik realiseer me beter dat goede ademhaling en ontspanning essentieel zijn. De workshops worden op een leuke, ontspannende en creatieve manier gebracht door Eveline”
Janneke: “Ik herken eerder de signalen van overprikkeling of als ik niet in mijn goed in mijn vel zit. Ik ben minder zoekende en heb meer mijn rust gevonden. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon bezig kon zijn met je werkstuk, zonder daar iets van hoeven te vinden. Je hoefde alleen maar te voelen. Het leuke aan de workshops vond ik de verschillende vormen van het werken met verf, steen en klei. Het gaf mij een rustgevend gevoel. Ik wist niet dat ik dit zo leuk zou vinden.”