Workshopreeks: BinnensteBuiten

Een workshop speciaal voor HSP'ers

Vertel meer

Workshop voor hooggevoelige personen

De workshopreeks BinnensteBuiten is een zeer toegankelijke 7-delige ervaringsworkshop waar je in een termijn van 5 maanden leert wat 'echt voelen' is en hoe je hier mee om kan gaan. Je leert handelen vanuit je intuïtie en niet vanuit je hoofd. Ervarend bezig zijn zonder veel theorie (die vind je zelf wel) vanuit je gevoel.

Confronterend?

Zonder twijfel, maar in een veilige omgeving met een beperkt aantal lotgenoten zal je zien dat je ook veel van elkaar kan leren door te delen.

Openbaring?

Zeker, je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen door de leuke gevarieerde oefeningen die je soms alleen of soms in groepjes moet doen.

Verhelderend?

In ieder geval. Veel van wat je al gelezen hebt over hoogsensitiviteit gaat nu bij jou nog meer betekenis krijgen. De puzzelstukjes gaan in elkaar vallen.

Veranderend?

Heel zeker. Je zal merken dat je veel gemakkelijker en sneller bij jouw gevoel blijft in moeilijke situaties en dat de gevoelens van anderen jouw leven niet meer bepalen. Zonder dat je daar je empathie voor moet inleveren.

Thema's van de workshops

De thema’s van de workshops zijn:

 1. Je zeker en veilig voelen
 2. Durf jij vaak 'NEE' te zeggen?
 3. Waar haal jij je kracht vandaan?
 4. Met wie ben jij echt in verbinding?
 5. Communicatie
 6. Hoe authentiek durf jij te zijn?
 7. Hoe goed kan jij 'loslaten'?

Meer info over de workshops »

Wanneer zijn de workshops?

De eerstvolgende groep start in augustus 2018 en loopt tot en met december 2018. Alle workshops zijn in de regio Eindhoven en vinden plaats op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

 • 11/08/18
 • 01/09/18
 • 29/09/18
 • 13/10/18
 • 03/11/18
 • 24/11/18
 • 15/12/18

Je kan ervoor kiezen om één of meerdere workshops uit de reeks te volgen, maar het krachtigste is natuurlijk om de hele reeks te doen.

Kosten

De kosten per workshop bedragen € 85 inclusief lesmateriaal, lichte lunch en versnaperingen. Als je inschrijft voor de hele reeks betaal je € 525 (je betaalt in dat geval € 75 per workshop).

Voor bedrijven worden deze bedragen verhoogd met 21% btw.

Hoe kan ik meedoen

Vind je het leuk om hieraan mee te doen? Vul dan hieronder je gegevens in. Dan neem ik contact met je op met meer informatie.

Inschrijven


* De inschrijving wordt pas definitief als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.Wat zeggen de deelnemers aan onze workshop?

Sanne: “Ik vond tijdens de workshop bij de deelnemers een stukje herkenning. Ik vind het prettig om met anderen mijn ervaringen te delen: waar lopen zij tegen aan of hoe pakken zij dingen aan?”
Mark: “Ik vind het nu prettiger om vrijuit met anderen te praten over mijn ervaringen. Dit is een bevestiging dat ik dankzij deze workshop inderdaad al een heel eind vooruit ben gekomen en dat de acceptatie van mijn HSP daarvan de grootste drijfveer is. Ik krijg een humeuromslag beter onder controle door bijvoorbeeld een ontspanningsoefening te doen. Ik realiseer me beter dat goede ademhaling en ontspanning essentieel zijn. De workshops worden op een leuke, ontspannende en creatieve manier gebracht door Eveline”
Janneke: “Ik herken eerder de signalen van overprikkeling of als ik niet in mijn goed in mijn vel zit. Ik ben minder zoekende en heb meer mijn rust gevonden. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon bezig kon zijn met je werkstuk, zonder daar iets van hoeven te vinden. Je hoefde alleen maar te voelen. Het leuke aan de workshops vond ik de verschillende vormen van het werken met verf, steen en klei. Het gaf mij een rustgevend gevoel. Ik wist niet dat ik dit zo leuk zou vinden.”