Workshop BinnensteBuiten

Leer beter om te gaan met je hooggevoeligheid

Vertel verder

Fysieke klachten door hooggevoeligheid

Fysieke problemen als maagklachten, hoofdpijn en extreme vermoeiheid. En dat allemaal omdat je zo gevoelig bent. Dat verdien je niet!

De workshop BinnensteBuiten is een zeer toegankelijke 7-delige workshop waarin je leert hoe je beter met jouw hooggevoeligheid om kunt gaan.

Inschrijven

Confronterend?

Zonder twijfel, maar in een veilige omgeving met een beperkt aantal lotgenoten zal je zien dat je ook veel van elkaar kan leren door te delen.

Openbaring?

Zeker, je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen door de leuke gevarieerde oefeningen die je soms alleen of soms in groepjes moet doen.

Verhelderend?

In ieder geval. Veel van wat je al gelezen hebt over hoogsensitiviteit gaat nu bij jou nog meer betekenis krijgen. De puzzelstukjes gaan in elkaar vallen.

Veranderend?

Heel zeker. Je zal merken dat je veel gemakkelijker en sneller overeind blijft in moeilijke situaties en dat de gevoelens van anderen jouw leven niet meer bepalen.

Thema's van de workshops

De thema’s van de workshops zijn:

  1. Je zeker en veilig voelen
  2. Nee zeggen zonder schuldgevoel
  3. De kracht in jezelf vinden
  4. Contact maken
  5. Communicatie
  6. Jezelf blijven
  7. Leren loslaten


Inschrijven

Wanneer zijn de workshops?

De volgende workshop start waarschijnlijk in januari 2020. Houd dus deze website in gaten of meld je hieronder alvast bij me aan.

Kosten

De kosten per workshop bedragen € 85 inclusief lesmateriaal, lichte lunch en versnaperingen. Als je inschrijft voor de hele reeks betaal je € 525 (je betaalt in dat geval € 75 per workshop).

Voor bedrijven worden deze bedragen verhoogd met 21% btw.

Hoe kan ik meedoen?

Vul hieronder je gegevens in. Dan neem ik contact met je op met meer informatie.

Inschrijven


* De inschrijving wordt pas definitief als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.Wat zeggen de deelnemers aan onze workshop?

Sanne: “Ik vond tijdens de workshop bij de deelnemers een stukje herkenning. Ik vind het prettig om met anderen mijn ervaringen te delen: waar lopen zij tegen aan of hoe pakken zij dingen aan?”
Mark: “Ik vind het nu prettiger om vrijuit met anderen te praten over mijn ervaringen. Dit is een bevestiging dat ik dankzij deze workshop inderdaad al een heel eind vooruit ben gekomen en dat de acceptatie van mijn HSP daarvan de grootste drijfveer is. Ik krijg een humeuromslag beter onder controle door bijvoorbeeld een ontspanningsoefening te doen. Ik realiseer me beter dat goede ademhaling en ontspanning essentieel zijn. De workshops worden op een leuke, ontspannende en creatieve manier gebracht door Eveline”
Janneke: “Ik herken eerder de signalen van overprikkeling of als ik niet in mijn goed in mijn vel zit. Ik ben minder zoekende en heb meer mijn rust gevonden. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon bezig kon zijn met je werkstuk, zonder daar iets van hoeven te vinden. Je hoefde alleen maar te voelen. Het leuke aan de workshops vond ik de verschillende vormen van het werken met verf, steen en klei. Het gaf mij een rustgevend gevoel. Ik wist niet dat ik dit zo leuk zou vinden.”