HSP Workshop Binnenstebuiten

Twee keer per jaar organiseer ik de Workshop 'BinnensteBuiten'. Speciaal voor mensen die hoogsensitief zijn.

Wat houdt de workshop in?

In de workshop onderzoek je hoe jij invloeden van buitenaf ervaart, door middel van uiteenlopende ontspanningsoefeningen. Je staat stil bij het hier en nu. Vervolgens ga je creatief aan de slag.

Wat levert de workshop je op?

Na de workshop zul je je beter voelen, ben je uitgerust, heb je meer energie, voel je je meer gewaardeerd en begrepen en ervaar je minder stress en fysieke klachten.

Wanneer zijn de workshops?

De workshops vinden twee keer per jaar plaats. De workshop bestaat uit 7 bijeenkomsten van 10.00 tot 16.00 uur, verspreid over 5 maanden.

De eerstvolgende groep start in januari 2017 en loopt tot en met juni 2017

Alle workshops vinden plaats op zaterdag of zondag.

Wat kost het?

De kosten van de workshop zijn € 85 per dag. Doe je aan alle 7 dagen mee, dan betaal je slechts € 490 (€ 70 per dag).

Hoe kan ik meedoen?

Vind je het leuk om hieraan mee te doen? Vul dan hieronder je gegevens in. Geef a.u.b. aan welke dag of dagen je mee wilt doen.


* De inschrijving wordt pas definitief als je van mij een bevestiging hebt ontvangen.Wat zeggen de deelnemers aan onze workshop?

Sanne: “Ik vond tijdens de workshop bij de deelnemers een stukje herkenning. Ik vind het prettig om met anderen mijn ervaringen te delen: waar lopen zij tegen aan of hoe pakken zij dingen aan?”
Mark: “Ik vond het erg prettig om vrijuit met anderen te praten over mijn ervaringen. Dit was een bevestiging dat ik inderdaad al een heel eind vooruit ben gekomen en dat de acceptatie van HSP daarvan de grootste drijfveer is. Ik krijg een humeuromslag beter onder controle door bijvoorbeeld een ontspanningsoefening te doen. Ik realiseer me beter dat goede ademhaling en ontspanning essentieel zijn.”
Janneke: “Ik herken eerder de signalen van overprikkeling of als ik niet in mijn goed in mijn vel zit. Ik ben minder zoekende en heb meer mijn rust gevonden. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon bezig kon zijn met je werkstuk, zonder daar iets van hoeven te vinden. Je hoefde alleen maar te voelen. Het leuke aan de workshops vond ik de verschillende vormen van het werken met verf, steen en klei. Het gaf mij een rustgevend gevoel. Ik wist niet dat ik dit zo leuk zou vinden.”